Stap voor Stap Gids: Creëer je Eigen Kledingstijl voor de Winter!

De winter staat voor de deur en ieder jaar proberen we onszelf weer opnieuw uit te vinden als de temperaturen dalen. Het veranderende weer brengt vaak inspirerende en creatieve ideeën met zich mee om elk jaar een compleet nieuwe kledingstijl te krijgen en te creëren. Dit jaar kunnen we ons warm houden met onze eigen winter wardrobe! Om u in staat te stellen uw eigen stijl te creëren, hebben we speciaal voor u een stap voor stap gids samengesteld om u op weg te helpen. Lees verder voor tips om in een mum van tijd je eigen kledingstijl voor de winter te creëren!

Stap 1: Kies je basisstukken

De basisstukken bepalen je winterlook. Kies een jas, trui, jeans en schoenen die comfortabel en stijlvol zijn zoals Mason Garments. Specifiek opzoek naar heren schoenen? Bekijk dan dan Mason Garments heren. Kies bijvoorbeeld een leren jas of bomberjack voor een stijlvolle look. Kies een warme trui die bij je jas past. Kies een paar skinny jeans en stijlvolle schoenen om je look af te maken.

Stap 2: Voeg extra items toe

Nu je de basisstukken hebt gekozen, kun je beginnen met het toevoegen van extra items om je look verder te verfraaien. Voeg bijvoorbeeld een sjaal, handschoenen en hoed toe voor een extra warme look. Of ga voor een zacht gebreide trui met een oversized col en combineer het met een jeans met een hoge taille.

Stap 3: Kies een kleurenschema

Kies een kleurenschema dat bij je stijl past. Kies neutrale kleuren zoals beige, grijs en zwart, maar voeg ook wat kleur toe met een mooie rode sjaal of een rode trui. Probeer een kleurencombinatie te maken van twee of meer kleuren die elkaar versterken. Door verschillende kleuren te combineren kan je ook meerdere outfits maken. 

Stap 4: Accessoires

Kleine accessoires kunnen je look helemaal afmaken. Kies bijvoorbeeld een grote tas om al je winter essentials in te stoppen. Voeg een paar statement kettingen, haarspelden of armbanden toe om je look nog meer persoonlijkheid te geven. Daarnaast mogen een paar handschoenen en een sjaal ook niet ontbreken.

Stap 5: Ga voor comfort

Bovenal moet je je comfortabel voelen in je outfit. Kies items die je comfortabel en warm houden in de winter. Kies een paar laarzen met een dikke zool en voegjes toe met vesten en truien voor extra warmte en comfort. Met deze stappen kun je je eigen kledingstijl voor de winter creëren. Laat je inspireren door kledingstukken die je leuk vindt en voeg je eigen persoonlijkheid toe aan je winter wardrobe. Veel plezier!