Mason Garments: een merk in opkomst

Over Mason Garments

Rendi Aditia richtte in 2012 Mason Garments op, een high-end schoenenlijn. Rendi zag zijn grootouders een succesvol bedrijf ontwikkelen op basis van belangrijke familiewaarden zoals geloof, vertrouwen en liefde toen hij klein was. Rendi was vastbesloten een bedrijf te ontwikkelen met dezelfde idealen als zijn visie. Het geloof dat elke werknemer lid is van een werkfamilie waarin iedereen persoonlijke voldoening haalt uit het werken aan gemeenschappelijke doelen is een essentieel onderdeel van deze idealen. Rendi was klaar om zijn premium schoenenmerk aan de rest van de wereld te tonen nadat hij zijn ondernemersovertuigingen had omgezet in concrete ontwerpen en het team had gevormd dat zijn creatieve ideeën zou beschermen. Ze zijn gedreven om het beste schoeisel aan te bieden en een weg te blijven banen in de luxe sector, met een ontwerp- en ontwikkelingsstudio in Amsterdam en fabrikanten in Italië.

Belangrijke waarden van het merk

Kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap zijn twee van de kerneigenschappen van het merk Mason Garments. Het is de kern van onze missie om een eindproduct van de hoogste kwaliteit te leveren en de beste ambachtelijke technieken te demonstreren die Italië als productieland te bieden heeft.

De schoenen van Mason Garments worden uitsluitend gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Het volnerf kalfsleer is met de hand geselecteerd bij de beste leerlooierijen die Italië te bieden heeft. De binnenzool en de voering worden tijdens het fabricageproces direct in het bovenwerk genaaid om een geheel te vormen. "Sacchetto" is een nieuwe en verbeterde techniek om schoenen te maken. De binnenschoen van een sacchetto is gemaakt van voeringleer, vergelijkbaar met een mocassin. Het past perfect bij de voet en is geïntegreerd in het lederen bovenwerk om een lichtgewicht en flexibel kunstwerk te produceren. Mason Garments biedt kwaliteit, elegantie en comfort in één!

Creativiteit en innovatie

Creatief en origineel zijn is essentieel in de mode-industrie. Groei kan alleen komen van nieuwe concepten die uniek zijn, en Mason Garments geeft dat elk seizoen. Innovatief schoenontwerp door baanbrekende productietechnologieën en materiaalkeuze.

Mason's beste schoenen voor zowel mannen als vrouwen

Zowel Mason Garments dames als heren schoenen zijn ongelooflijk comfortabel, uitstekend gemaakt en stijlvol afgewerkt. Door hun eenvoudige stijl en geribbelde zool herken je ze meteen. Het model en de gebruikte materialen spreken voor zich in een Mason Garments trainer; er zijn geen franjes. De Tia en Firenze zijn geliefde modellen die worden aangeboden in zowel mannelijke als vrouwelijke varianten.